Kampioenen bij NOAD'32

  Sport

Afgelopen zaterdag 15 december zijn de NOAD-meiden uit Wijk en Aalburg de MO19-1 kampioen geworden. Met een laatste wedstrijd voor de boeg tegen de nummer 2 Papendrecht, die op 1 punt volgde en bij een overwinning zelf kampioen kon worden, werd het seizoen afgesloten met een ware finale wedstrijd.

Het werd een wedstrijd met veel publiek, spanning en goed voetbal van twee teams. Uiteindelijk wisten de meiden de wedstrijd naar zich toe te trekken en werd er met 6-3 gewonnen van een prima en sportief spelend Papendrecht. Na het eind signaal van de scheidsrechter was de opluchting en vreugde erg groot bij de meiden en de begeleiding, want na 4 jaar bovenin mee te draaien in de verschillende competities was daar nu eindelijk de bekroning plaats nummer 1!!

JO9-1

Vorige week zaterdag 8 december werden ook de jongens, JO9-1 kampioen. Dit werd gevierd met een rondrit door dorp, zodat iedereen weet, kampioen worden doe je bij NOAD'32.

Het bestuur en T.C. van NOAD'32 laat weten:" Jongens en meiden, begeleiding, gefeliciteerd met dit prachtige resultaat."

Meer berichten