Voor aanvang van de trimloop wordt voor de jeugd een gezamenlijke warming-up verzorgd en uiteraard staat na afloop wat lekkers klaar in De Inloper.
Voor aanvang van de trimloop wordt voor de jeugd een gezamenlijke warming-up verzorgd en uiteraard staat na afloop wat lekkers klaar in De Inloper. (Foto: Altena Road Runners)

Laatste trimloop van Altena Road Runners

  Sport

In de winterperiode wordt door de Altena Road Runners een serie trimlopen gehouden. Op zaterdag 20 oktober is de laatste trimloop van een serie van vijf trimlopen. Deze worden gehouden in het Almbos van Giessen.

Inschrijven is in het clubgebouw van de Altena Road Runners; 'De Inloper'. Dit is aan de zijkant van sporthal De Jager. Hier is parkeergelegenheid en er zijn kleedkamers en douches aanwezig. De kosten bedragen 3 euro per keer.

Aanvang van de trimloop is om 14.30 uur. Inschrijven vanaf 13.30 uur. Het parcours gaat over de half verharde paadjes in het Almbos en een deel over het asfalt van de Karbogerd. Er kunnen rondjes gelopen worden van 2,1 km (max. 7 ronden).

Elke ronde kom je langs de tijdklok, dus kan men mooi op schema lopen. De trimlopen staan open voor iedereen, men hoeft geen lid te zijn van de Altena Road Runners. Er worden geen startnummers uitgereikt en er zijn geen prijzen te winnen.

Een deel van het inschrijfgeld gaat naar een goed doel De organisatie is in handen van groep 4. Ook de jeugdleden zijn welkom. Voor de pupillen is een ronde van 500 meter uitgezet met een maximum van 4 ronden. De junioren lopen op het parcours van de senioren van 2 kilometer met een maximum van 2 ronden.

Meer berichten