Logo nieuwsbladaltena.nl


OKK is trots op haar deelnemers.
OKK is trots op haar deelnemers. (Foto: OKK Werkendam)

Prijzenregen OKK Werkendam

  Sport

Vanaf maart is er bij gymnastiekvereniging OKK hard geoefend voor de Onderlinge Wedstrijden. Afgelopen twee weken was het dan zover. Er waren maar liefst 125 deelnemers.

Op 19 juni gingen Aspiranten 1 en de selectiemeisjes van start. Winnares van die avond was Noa de Jong, die er wederom met de wissel-beker vandoor ging. De selectiemeisjes lieten deze avond hun eigen oefeningen zien, die ze normaal op officiële wedstrijden doen. De meisjes trainen bij de Zilvermeeuw, onder leiding van Kim van Olst, waar ze het bijzonder goed doen. OKK is dan ook reuze trots.

Voor de jongste deelnemers werd 23 juni sporthal De Crosser afgehuurd. Dat was een groot succes gezien de volle tribunes die middag. In de A Poule waren de 1e prijzen bij Meisjes 1 voor Lara Honders en Madelief de Keijzer, bij Meisjes 2 voor Isa van den Heuvel en bij Meisjes 3 voor Gerlinde Hovestadt en Lotte Visser. De wisselbeker van die 3 groepen ging naar Isa van den Heuvel met de hoogste score.

De laatste wedstrijden waren 26 juni voor Aspiranten 2 en de dames. Bij de dames won Mariëlle Paans en bij Aspiranten 2 eindigde Loïs den Haan op de 1e plaats en won daarmee de felbegeerde wisselbeker. Voor alle deelnemers was er natuurlijk een prachtig gymnastiekdiploma en een medaille. De prijzen werden beschikbaar gesteld door Rijkers Bestrating, Autobedrijf De Jong en Van den Bergh & Co.

Meer berichten
Shopbox