Logo nieuwsbladaltena.nl


Femke Zegwaard behaalde een zilveren medaille
Femke Zegwaard behaalde een zilveren medaille

Medailles voor Zilvermeeuw

  Sport

ALTENA - De Zilvermeeuw turnde vrijdag en zaterdag in sporthal de Ridderhof de laatste regiowedstrijd van het seizoen. Joy Ottevanger won twee gouden en een bronzen medaille. Estelle van Pelt en Naomi van Tamelen wonnen beiden een zilveren medaille.

In de eerste ronde categorie instap D2 was die eer weg gelegd voor Skye Watt zij behaalde goud op de balk en werd 2e in de individuele meerkamp. Fleur van Daalen (instap D1) die als enige van de Zilvermeeuw in de 2e ronde deelnam legde beslag op de gouden medaille bij brug en werd 3 in de meerkamp. In de derde ronde wist Femke Zegwaard(pupil2 niveau3) het erepodium te betreden voor de Zilvermeeuw en legde met haar sprong beslag op een zilveren medaille.

De 4e ronde waarin de temperatuur in de zaal behoorlijk toenam nam ook de druk op turnsters van de Zilvermeeuw toe maar dat bleek in de categorie Jeugd supplement G geen probleem te zijn voor Indira van Noorloos en Jonita Vink want met z'n tweeën waren ze goed voor 3 medailles nl voor Jonita goud op balk en brons op vloer en voor Indira zilver op de brug.

In de 5e ronde en laatste ronde mochten maar liefst 12 turnster aan de start verschijnen in de categorie pupil D1 Bente Schreuders en Celeste Bergsma. In de categorie jeugd D1waren dat Romee Schreuders, Eline Kanters, Qiun Watt, Renske Kraaij Evi Kostense, Tisha van Scherpenseel en Hester van der Stelt. Hier behaalde Renske Kraaij tot 2x toe et podium met een 1e plaats op de brug en zilver in het allround klassement. In de categorie junior supplement F was het zelfs 3x een podiumplaats voor Seline Bouman zij scoorde de drie kleur aan medailles nl brons op balk, zilver op brug en allround werd het dan ook goud! In de categorie Junior supplement G namen Kyra van Wijngaarden en Esmee Muyen deel en ook voor Esmee werd het 3x een podiumplaats. Zij scoorde zilver op sprong en goud op balk waarmee ze een zeer verdiende 1e plaats allround behaalde!

Reageer als eerste
Meer berichten