Foto:

Zen.nl Dussen wordt MI-Zen!

Zen.nl Dussen is voortaan MI-Zen! en meteen onderdeel van MI-Yoga! Miranda Beenackers van MI-Zen heeft besloten om haar eigen pad in te slaan met de meditatielessen. Zij blijft praktische meditatielessen verzorgen in Dussen voor inwoners van de gemeente Altena en omstreken.

Meer focus, beter slapen, minder stress en beter omgaan met de hectiek van alledag; dat is wat deelnemers aan de meditatielessen ervaren. Miranda Beenackers: "Bij MI-Zen geven we inspirerende meditatielessen op een praktische manier, die zorgen voor meer rust en balans. Deze lesmethode past bij actieve mensen die juist op zoek zijn naar deze balans en rust." 

Met het beoefenen van zen leer je meer denken wat je wilt denken en voelen wat je wilt voelen. De leraren van MI-Zen maken tijdens de lessen een vertaalslag naar het dagelijkse leven. In het begin van 2019 staan er weer workshops gepland om nieuwsgierigen kennis te laten maken met meditatie en te laten ervaren wat mediteren met je kan doen.

Mi-Yoga bestaat al sinds 2010 en is gevestigd in de oude Appelschuur, een monumentaal pand te Dussen. Yogaleden zijn zich meer bewust van hun lichaamshouding en ervaren dat yoga hun vitaliteit ondersteunt. Met de yogalessen draagt MI-Yoga een steentje bij aan de gezondheid van de inwoners van Dussen en omstreken.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je op de website.

Meer berichten