Schouten is een Nederlands familiebedrijf dat in 1990 als eerste Nederlandse partij startte met de ontwikkeling van vegetarische producten op basis van plantaardig eiwit.
Schouten is een Nederlands familiebedrijf dat in 1990 als eerste Nederlandse partij startte met de ontwikkeling van vegetarische producten op basis van plantaardig eiwit. (Foto: )

Schouten gaat samenwerken

Schouten Europe uit Giessen en Food 5 gaan samenwerking aan op gebied van diepgevroren vegetarische producten voor de foodservice markt.

Schouten is een Nederlands familiebedrijf dat in 1990 als eerste Nederlandse partij startte met de ontwikkeling van vegetarische producten op basis van plantaardig eiwit. Inmiddels levert Schouten haar assortiment wereldwijd in meer dan 40 landen.

Food 5 B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat de salesactiviteiten overneemt voor Schouten binnen de foodservice markt. Food 5 verzorgt daarnaast de logistieke activiteiten voor de producten van Schouten. Hierdoor kan Schouten zich blijven focussen op productontwikkeling en innovatie.

Commercieel directeur Arjaan van der Giessen van Schouten is blij met de samenwerking: ''We zien dat ook in het Out of Home-kanaal steeds gevarieerder wordt gegeten en de vraag naar vegetarische en veganistische producten toeneemt. Door de samenwerking met Food 5 bundelen we krachten en kunnen wij ons beiden focussen op waar we sterk in zijn.''

Food 5 biedt een groot assortiment diepgevroren vegetarische en veganistische producten van Schouten aan. Deze zijn voor afnemers in Nederland en België te bestellen in dozen van 2,5 tot 3 kilogram en in dozen van 10 kilogram. Ook biedt Food 5 een BBQ pakket aan, verpakt op schaal.

Meer berichten