Foto: Woonveste Drunen

Hoogste punt appartementengebouw Vliegberg bereikt

Het hoogste punt van het nieuwe appartementengebouw aan de Nassaulaan in wijk Vliedberg in Vlijmen is bereikt. Om dit moment te vieren, hesen wethouder Mart van der Poel, Eric van den Einden, directeur-bestuurder van Woonveste en Jos van Oyen, directeur-bestuurder van Chapeau Woonkringen Heusden op 29 november de vlag.

Samen met BAM wonen, gemeente Heusden, Woonveste, omwonenden en andere genodigden proostten zij vervolgens op het bereiken van het hoogste punt en een voorspoedig verloop van de bouw. Tijdens de viering werden de harde werkers extra in het zonnetje gezet. Tijdens de lunch kregen zij en andere aanwezigen een frietje aangeboden.

Namens wooncorporatie Woonveste bouwt BAM Wonen 50 zeer energiezuinige appartementen op de voormalige kerklocatie aan het Burgemeester van Houtplein. De kerk is gesloopt met behoud van de kerktoren met de Mariakapel. Van de 50 appartementen zijn 32 appartementen voor de sociale verhuur en 18 zorgappartementen voor Chapeau Woonkring Heusden.

In de zorgappartementen gaan mensen met psychische problematiek onder professionele begeleiding zelfstandig wonen. De 32 appartementen zijn bestemd voor één of twee personen vanaf 18 jaar. De verhuur start in het eerste kwartaal 2019. De woningen worden naar verwachting in het tweede kwartaal 2019 opgeleverd.

Meer berichten