Foto:

Optredens van de Flageolettes en Tijl Damen in Kasteel Dussen

Op 13 en 16 december zijn weer twee bijzondere optredens in kasteel Dussen. Op 13 december zijn de Flageolettes opnieuw in het dorp en op 16 december is het de beurt aan Tijl Damen met zijn kerstvoorstelling 'Als ik Kerst-mis'.

De Flageolettes

Femke (gitaar/accordeon), Marlon (contrabas) en Lielian (drums) schitterden al eerder op de oude kasteelplanken en lieten een volle zaal genieten van hun aanstekelijke muziek en performance. Dat doen ze graag nog eens, nu met zalige, swingende en ontroerende kerstnummers.

Minder bekende songs zoals 'Zat you Santa Claus' van Louis Armstrong en 'You're all I want for Christmas' van Brooke Benton zullen zij ten gehore brengen. Maar ook de prachtige jazzklassieker 'The Christmas song' van Ella Fitzgerald zal niet ontbreken. Tussen de kerstnummers door spelen de Flageolettes verrassend repertoire: liedjes van vroeger en muziek uit verre landen. Het wordt een warme, knusse avond in Kasteel Dussen…

Donderdag 13 december. Aanvang: 20.00 uur. Entree 10 euro p.p. Met vriendenpas of CJP 3 euro korting. Reserveren via de website (of evt. tel. reserveringslijn 06-22150247).

Tijl Damen

Op zondag 16 december komt Tijl Damen naar kasteel Dussen. Daar brengt hij zijn kerstvoorstelling "Als ik Kerst-mis" op de oude planken van de burgerzaal. Het is een sfeervolle, vrolijke, interactieve voorstelling. Over een kerstboom, die is afgedankt omdat de mensen hem niet mooi meer vinden. Met aanstekelijke muziek, liedjes en dans gaat Tijl samen met de kinderen proberen de boom weer op te vrolijken.

Na afloop van de voorstelling is er nog een vervolg op de binnenplaats, met lekkere hapjes en drankjes. Kindertheater in een écht kasteel in kerststemming: dat is iets speciaals waar iedereen van kan komen genieten!

Leeftijd: 2+. Aanvang: 13.30 u. Duur voorstelling: ± 45 minuten. Entree 6 euro (met vriendenpas 3 euro korting). Reserveren via de website (of evt. telefonisch 06-45208142).

Meer berichten