Foto:

Nieuwe eigenaar Almkreek

Golfpark Almkreek heeft een nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar, Hans Schaap en zijn directeur, Joris Slooten, willen het park meer openstellen voor het publiek.

Hans Schaap, geboren en getogen in Oudendijk (Woudrichem) weet alles van gras en golfbanen. Hij is al 25 jaar bezig met het aanleggen en onderhoud van golfbanen in Nederland en buitenland. Sinds 2010 met zijn eigen bedrijf, Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HMG). Joris Slooten was medeoprichter en later directeur van de 'Hooge Rotterdamsche Golfbaan'.

De heren hebben er enorm veel zin in. "We gaan er een nog opener én nog gezelliger park van maken. Wij willen dat Almkreek veel meer dé ontmoetingsplaats van de streek wordt. De drempel, die sommigen ervaren bij een golfpark, willen wij wegnemen. Wij zijn bezig met onder andere indoorgolf, we denken aan wandelpaden door de baan etcetera. Daarnaast gaan we een inhaalslag maken met de horeca. We willen dat ook mensen die niet golfen bij ons langskomen voor een kopje koffie, drankje, zakenlunch of hapje."

Almkreek 2.0 betekent dat op Almkreek straks bijna alles kan. Niet alleen golf, maar vanaf januari ook fitness voor senioren, seizoensgebonden culinaire activiteiten, wijn- en bierproeverijen, mosselen, wild, zondagbrunch en meer. Daarnaast kun je ook denken aan lezingen over de vele vogels op Almkreek. Een modeshow, bruiloft, bridge of vergadering. Almkreek begint klein en gaat groeien.

Meer berichten