Foto: BizAwardsAltena 2018

Mark Timmermans benoemd tot Ondernemer van het Jaar 2018

VerwonderIng, blijdschap, emotie en trots. Het was er allemaal tijdens de gala-avond van BizAwards Altena 2018 donderdagavond 22 november. Mark Timmermans van PT Creations werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2018. De prijs voor de Starter van het Jaar 2018 ging naar Sandy Spiering van DNS Solutions. De bijbehorende Gouden en Zilveren Award werd uitgereikt door Joan Hanegraaf (Oerlemans Plastics), Ondernemer van 2017.

In de categorie Ondernemer van het Jaar waren de nominaties voor Ben en Günther de Rooy van De Rooy Hoveniers, Teo van Maastricht van Werkina (vertegenwoordigd door Andries Haan) en Mark Timmermans van PT Creations. De jury was zeer onder de indruk van deze finalisten. "Zonder uitzondering hebben zij een scherp oog voor winst, continuïteit, groei, milieu, risicomanagement en de menselijke factor. Kortom: stuk voor stuk zeer bevlogen en kundige ondernemers waar Altena trots op mag zijn."

De award viel in handen van Mark Timmermans. De jury roemde zijn strategische aanpak waarbij hij goede afzetkanalen kiest en alles in eigen hand houdt. Zo kan hij concurrerend werken en kwaliteit en creativiteit borgen. "Mark verstaat daarbij de kunst om trends vroegtijdig te signaleren en daar snel op in te spelen. Hij heeft zijn voelsprieten altijd uitstaan en houdt goed contact met de markt. Hij werkt zeer milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord. Een succesvolle ondernemer met een sociaal hart!"

In de categorie Starters waren genomineerd Gerlinda van der Stelt van FIB Boutique, Sandy Spiering van DNS Solutions en Lonneke Kikkert van Ondernemen met Ballen. Ook voor deze onderneemsters had de jury lovende woorden. "De drie genomineerden hebben allen een drive en weten waar zij naar toe willen. Wat het voor de jury moeilijk maakte, was het feit dat het compleet verschillende bedrijven zijn in totaal verschillende ontwikkelingsfasen."

De jury meende te moeten kiezen voor het talent dat in korte tijd al een uitstekende marktpositie wist te te verwerven, Sandy Spiering. "Zij ontwikkelde een concept waarbij strategie. tactiek en onderscheidend vermogen belangrijke pijlers zijn. Dat dit succesvol was, blijkt uit het feit dat zij grote namen tot haar klantenkring mag rekenen. De grootste kritische succesfactor bij DNS Solutions zijn de medewerkers. Sandy heeft tijdens het bezoek van de jury laten zien hoe zij en haar partner Dennis de kwaliteit van de medewerkers borgt."

De tweede editie van de ondernemersverkiezing van Altena tikte een grote belangstelling af. Zo'n 150 ondernemers kwamen naar Fort Altena voor de verkiezingsavond met aansluitend de netwerkborrel. Dagvoorzitter Ingrid Adriaanse (bekend van RTL, RTLZ en Business 010) tekende voor de presentatie.

Meer berichten