Wil je Sint verrassen met een échte verjaardagskaart? Hij is er dol op, vooral zelfgemaakte kaarten! Stuur deze naar het adres uit onderstaand bericht.
Wil je Sint verrassen met een échte verjaardagskaart? Hij is er dol op, vooral zelfgemaakte kaarten! Stuur deze naar het adres uit onderstaand bericht. (Foto: )

Stuur post en bezoek de Sint in kasteel Dussen

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas naar het kasteel Dussen. Hij was blij zoveel kinderen te zien en vond het erg gezellig. Zó gezellig, dat hij graag nog eens terugkomt. Dat doet hij op 1 december.

Hij maakt er die zaterdag meteen een logeerpartijtje van en hij zou het superfijn vinden, als er dan nóg meer kinderen bij hem langskomen. Sint komt natuurlijk niet alleen. De hoofdpiet zal er zijn, veel gym-pieten, voorleespieten, slaappieten, bak-pieten en de post-piet.

Vanaf 10.00 tot 12.30 uur en vanaf 13.30 tot 16.00 uur is iedereen welkom. Het uurtje tussen de middag gaat de poort op slot, zodat de Sint kan eten en een kleine siësta kan houden.

Nog een vraagje van de post-piet: wil je Sint verrassen met een échte verjaardagskaart? Hij is er dol op, vooral zelfgemaakte… Stuur een kaartje naar zijn logeeradres: Sinterklaas-Kasteel, Binnen 1, 4271 BV Dussen. Maar natuurlijk kan je op 1 december er ook eentje maken. Graag tot dan, voor opnieuw een gezellige dag in kasteel Dussen.

Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen; entree voor iedereen vanaf 3 jaar 2 euro (Alleen contante betaling mogelijk). Zonder reserveren vooraf. Zie ook de website.

Meer berichten