Foto: CDA Altena

CDA Altena bezoekt bewoners van zorgcentrum Wijkestein

Vrijdagmiddag 2 november om 15.00 uur brengt een delegatie van het CDA Altena een bezoek aan de inwoners van zorgcentrum Wijkestein in Wijk en Aalburg. Het doel van dit bezoek is: Aan tafel met…

Het CDA haalt weer een net op: In gesprek met de ouderen, de organisatie en vrijwilligers en weten wat er bij hen leeft.

Ook zullen er aan de inwoners, vrijwilligers en organisatie vragen gesteld worden als: hoe gaat het met u en hoe gaat het nu met de maaltijdverstrekking, na het sluiten van de centrale keuken èn wat nog veel belangrijker is: hoe het eten nu smaakt. Zijn de bewoners tevreden over de zorg en ervaren zij dat er voldoende personeel is om te helpen. Ervaart het personeel werkdruk?

Daarnaast is invulling van activiteiten ook van groot belang. Zijn er voldoende vrijwilligers en mantelzorgers en naar welke activiteiten kijkt u uit? Ten slotte vindt CDA Altena het belangrijk te weten welke vragen inwoners en organisatie aan de politiek hebben en zullen we die vragen meenemen in ons politieke spectrum.

Als dank voor hun input biedt de partij alle inwoners een vroegtijdig mini-Kerstboompje aan.

Meer berichten