HartenBrigade lanceert diverse activiteiten

18 oktober opende het Crea Café officieel de deuren van de Jager in Giessen. Er hebben die dag diverse mensen geproefd van de sfeer en de appeltaart en die waren beiden goed!

Iris Wijntje uit Woudrichem heeft 1,5 jaar geleden de formule bedacht van samen creatief zijn en elkaar nieuwe technieken aanleren met gesloten portemonnee. Geen hoge workshopprijzen, maar zelf je spullen, creativiteit en gezelligheid meenemen en het fijn hebben met elkaar.

Lijkt het je leuk om samen met anderen te boetseren, schilderen, spinnen, haken of kaarten te maken? Kom dan op donderdag tussen 13.00 en 15.30 uur gezellig mee doen! Je hoeft je niet van te voren op te geven en iets eerder weg gaan, is ook geen enkel probleem. Creatief zijn en omzien naar de ander, maken samen een mooi sfeertje! Van te voren aanschuiven voor een heerlijk betaalbaar soepje kan vanaf eind november ook!

Pan met Passie

Onder deze noemer stellen wij onze keuken graag open voor (hobby)koks uit Altena. Vanaf eind november hebben wij in de Jager een prachtig kookeiland dat we graag delen met JOU! Ben je dol op koken én deel je jouw passie en favoriete recept graag met anderen? Dan ben jij over een aantal weken van harte welkom in onze splinternieuwe keuken. Reem van RM Kitchen en Iris uit Woudrichem zullen het spits afbijten en natuurlijk zal het team van Soep & Pannenkoek ook gaan genieten van alle mooie apparatuur. We dagen jou uit om samen met vrienden, collega's of sportmaatjes gezellig bij ons aan de slag te gaan! Uiteraard worden alle ingrediënten door ons vergoed.

Zien Breien doet breien

Naast het Crea Cafe wordt er vanaf dinsdag 13 november van 10.00 tot 12.00 uur in alle even weken gehaakt en gebreid in de Jager. Je mag voor jezelf breien of je haakt aan bij het goede doel: warme mutsen, sjaals en dekentjes breien voor Gain (Global Aid Network). Een afdeling van deze organisatie zit in Sleeuwijk en door bekenden van de HartenBrigade worden de spullen gebracht naar landen waar de nood hoog is. Op deze manier weten we dus zeker dat de spullen goed aankomen.

In de oneven weken wordt er op woensdagavond ook gebreid in het Veerhuis, ook daar ben je vanaf 19.30 uur van harte welkom! Ook voor deze activiteit worden geen kosten in rekking gebracht, maar staat gezelligheid en iets betekenen voor de ander centraal.

Meer berichten