Met ganzenveer en ouderwetse inktpot wordt een mooie brief geschreven voor de flessenpost.
Met ganzenveer en ouderwetse inktpot wordt een mooie brief geschreven voor de flessenpost. (Foto: )

Zonnig Rondje Woerkum

Op een zonnige vrijdagmiddag op 19 oktober gingen een twintigtal kinderen samen met hun ouders op pad tijdens het Rondje Woerkom. Het doel van dit gezinsuitje is buiten plezier maken en genieten, samenwerken, nadenken, leren van elkaar, verwonderen en uitdagingen aangaan. 

De vestingwal in Woudrichem trakteerde hen op acht uitdagende, creatieve en soms zelfs wat gekke opdrachten. Zien wat de eigen omgeving te bieden heeft, levert waardering op voor natuur en cultuur. Zo komen Slot Loevestein en Hugo de Groot terug als we met ganzenveer en ouderwetse inktpot een mooie brief schrijven voor de flessenpost.

Rondje Woerkum vindt plaats in de lente en herfst en dus speelt het weer een belangrijke rol. En dat is nu bijzonder! Wanneer heb je voor het laatst plassen kunnen stampen? We maken er zelf een om te zien waar regenwater heen gaat: dikke pret! Iedere speurtocht zijn er weer nieuwe opdrachten.

Komende vrijdag ben je tussen 12.00 en 16.00 uur weer welkom in Woudrichem voor het Rondje Woerkum. Inschrijven/aanmelden is niet nodig. Iedereen die langs huis De Sonnehoeck, Rijkswal 34 komt, kan spontaan aanhaken.

Meer berichten