De ChristenUnie Altena is heel benieuwd welke plek in Altena u/jij op het oog hebt en houdt daarom de fotowedstrijd 'Mijn oog op Altena'.
De ChristenUnie Altena is heel benieuwd welke plek in Altena u/jij op het oog hebt en houdt daarom de fotowedstrijd 'Mijn oog op Altena'. (Foto: ChristenUnie)

ChristenUnie houdt fotowedstrijd 'Mijn oog op Altena'

Iedereen heeft wel een plek in Altena die voor hem of haar heel speciaal is. Misschien om het prachtige uitzicht, de cultuurhistorische waarde of omdat je er goede herinneringen hebt. De ChristenUnie Altena is heel benieuwd en houdt daarom in aanloop naar de herindelingsverkiezingen van 21 november een speciale fotowedstrijd.

Lijsttrekker Wijnand van der Hoeven laat weten: "in de afgelopen periode hebben we al heel veel plekken in Altena bezocht zoals Park Veldzicht in Genderen, de kinderboerderij in Werkendam, A Rocha in Uitwijk, de kledingbank in Almkerk en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Prachtige plekken waar mensen met passie aan de slag zijn om Altena nog mooier te maken."

De ChristenUnie vraagt graag aandacht voor mooie initiatieven en plekken in Altena daarom heeft iedereen de mogelijkheid om voor 16 november een foto of selfie naar de partij toe te sturen van zijn of haar mooiste of meest bijzondere plek in Altena.

Meer informatie is te vinden op de speciale actiepagina. Op 17 november kiest een jury de winnende foto, de winnaar ontvangt een mand vol producten uit Altena.

Meer berichten