dhr. Hans Straver neemt het partijprogramma in ontvangst.
dhr. Hans Straver neemt het partijprogramma in ontvangst. (Foto: AltenaLokaal)

AltenaLokaal reikt Het Kompas uit

Afgelopen vrijdag werd bekend dat AltenaLokaal als lijst 1 staat op de verkiezingslijst. Onder aanvoering van Philip de Haan gingen Rene Hoegee en Shah Sheikkariem op pad om het partijprogramma (Het Kompas) uit te reiken.

Deze actie kreeg de naam  operatie "TeK", staat voor Trots en Kracht van AltenaLokaal. Besloten was om de oudste leden (Trots ) en jongste leden (Kracht) van de voormalige partijen (Lokaal Belang, Gemeentebelangen en Ideaalburg) op te zoeken en het programma aan hen uit te reiken.

De combinatie van oud en jong vormt de rode draad in de partijprogramma van AltenaLokaal. Daarom is voor deze opzet gekozen. Voor de start was er gekozen om een aantal thema's te benadrukken. Zo stond economie en agrariërs, jongeren, leefbaarheid en accommodaties op de agenda.

Op de foto: dhr. Hans Straver neemt het partijprogramma in ontvangst. Hans staat bekend  als een daadkrachtige persoon die van grote betekenis is geweest voor Aalburg. Zijn visie op economie en leefbaarheid zijn verankerd in het partijprogramma. Dynamiek en vernieuwing staan hoog op het verlanglijstje van Hans.

Meer berichten