Foto: Zorgplein Maaswaarden

Bazaar Zorgpleinn Maaswaarden brengt 6.000 euro op

Zaterdag 6 oktober is de jaarlijkse bazaar van Zorgplein Maaswaarden weer gehouden op locatie Wijkestein. Om 09.30 uur konden we de eerste bezoekers verwelkomen.

In het atrium stonden diverse kramen opgesteld. Kramen met o.a. bloemen,  boeken, cadeauartikelen, enveloppen, etc. Verder kon men inschrijven voor een konijn en een boodschappenmand en de bloemengroet (nieuwe activiteit).  

In het restaurant was het gezellig genieten en konden de bezoekers zich te goed doen aan koffie en thee met vers gebakken oliebollen. Uiteraard ook friet, en andere versnaperingen. Het rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken. Rond 16.00 uur kwam de notaris uit Heusden voor de trekking van de grote verloting. 

De prijswinnaars van de grote verloting zijn:

1ste prijs lotnr: 3871     - A. Branderhorst          – Wijk en Aalburg        
2de prijs  lotnr: 2190     - M. Biesheuvel             - Veen        
3de prijs  lotnr: 3252     - T. van Tilborg              - Andel                
4de prijs  lotnr: 3956     - B. Meerman                 - Wijk en Aalburg         

De troostprijzen zijn gevallen op: 3917, 2557, 2848, 1027.

De opbrengst was ongeveer 6.000 euro, een geweldig bedrag wat ten goede komt aan extra activiteiten en middelen voor de bewoners. Dat betekent dat alle leuke dingen die er op jaarbasis worden gedaan van het geld van o.a. de bazaar, worden bekostigd.

De vele prijzen die er waren tijdens de bazaar werden veelal verkregen van de plaatselijke middenstand uit de gemeente Aalburg en omgeving. Hiervoor onze hartelijke dank. Verder iedereen bedankt die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de succesvolle bazaar en mooie opbrengst.

Meer berichten