De gids neemt de kinderen en hun (groot)ouders mee en samen dwalen ze door het kasteel. Zelfs helemaal tot bovenin.
De gids neemt de kinderen en hun (groot)ouders mee en samen dwalen ze door het kasteel. Zelfs helemaal tot bovenin. (Foto: Jan van Dalen)

Herfstvakantie met rondleiding door kasteel Dussen

Speciaal voor kinderen van de basisschool is er in de herfstvakantie - twee keer op woensdagmiddag -een supergave rondleiding.

De gids neemt de kinderen en hun (groot)ouders mee en samen dwalen ze door het kasteel. Zelfs helemaal tot bovenin: een deel van de zolder én de bovenste torenkamer horen er ook bij op deze rondleiding XL . Het wordt een leuke, extra lange reis door de tijd, met mooie weetjes over ridders, jonkvrouwen en met spannende verhalen…kom je ook?

Wanneer? Woensdag 17 en woensdag 24 oktober. Ook op zondag 21 oktober is er een rondleiding XL; zelfde tijden, entree en aanmelden; maar dan ligt de nadruk op de feitelijke geschiedenis en de bewoners van het kasteel, voor iedereen vanaf 6 jaar.

De start van de rondleiding is om 13.00 uur en 14.30 uur. Zorg dat je er een kwartiertje van te voren bent. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur. Kosten: 4 t/m 12 jaar: 4 euro en iedereen vanaf 13 jaar: 6 euro p.p. Van te voren aanmelden? Ja, want er is een max. aantal deelnemers. Bel hiervoor met 0416-392444/06-53604858 of stuur een e-mail naar info@kasteel-dussen.nl.

Meer berichten
Shopbox