Foto: Lisette De Rade

Genomineerde ondernemers BizAwards Altena 2018 bekend

Stichting B2B-Platform Ondernemend Altena houdt dit jaar voor de tweede keer de algemene ondernemersverkiezingen in het Land van Heusden en Altena. De nominaties zijn gedaan en de jury van BizAwards Altena 2018 maakte van de longlist de eerste selectie ondernemers bekend voor de categorie Starter van het Jaar en Ondernemer van het Jaar.

Door TekstAtelier

Gedurende drie maanden, van 1 juni tot 1 september, konden ondernemers worden genomineerd. En dat werd door beroepsgenoten en collega's volop gedaan. De vijfkoppige jury boog zich inmiddels over de vele tientallen opgaven. De leden maakten een shortlist en kwamen zo tot een nominatie van acht kandidaten.

De jury achter de ondernemersverkiezing bestaat uit vier ondernemers en een wethouder. Zij toetsen op basis van de diverse criteria alle kandidaten. Dit proces staat onder toeziend oog van van notaris Stephan de Kort (De Rivieren Notarissen). De vijf juryleden zijn: Steffanie van der Maas - Manager Grootzakelijk Rabobank Altena; Kees de Vries - Directeur Van Noordenne Accountants (staand midden); Karin Struijk - Programmamanager Werkendam Maritime Industries;- Matthijs van Oosten - Wethouder EZ gemeente Werkendam en voorzitter Sandra Paans - Directeur van 'De Werkendamse'.

De genomineerde kanshebbers gaan samen de competitie aan voor de titel Starter van het Jaar of Ondernemer van het Jaar. De jury selecteerde de volgende ondernemers (in willekeurige volgorde):

Ondernemer van het jaar

- Arjan Hak | Bresc Produits Culinaires - Sleeuwijk;
- Mark Timmermans | PT Creations - Wijk en Aalburg;
- Teo van Maastricht | Werkina BV - Werkendam;
- Ben & Günther de Rooy | De Rooy Hoveniers - Dussen;
- Rory & Cindy Damen | Dampack International – Werkendam.

Starter van het jaar

- Lonneke Kikkert | Ondernemen met ballen - Woudrichem;
- Sandy Spiering | DNS Solutions - Almkerk;
- Gerlinda van der Stelt | FIB Boutique - Werkendam.

Genoemde kandidaten presenteren zich de komende weken aan de jury waarbij ook bedrijfsbezoeken gepland staan. De uitreiking is op donderdagavond 22 november tijdens een grootse feestavond op Fort Altena. Meer info en kaarten kopen via de website.

Wilt u meer weten over BizAwards Altena? Alle informatie vindt u op de website. Voor wie exposure wil rond dit prachtige regio-event, bestaan er diverse mogelijkheden! Stuur een e-mail naar info@OndernemendAltena.nl.

Meer berichten
Shopbox