Foto: SingleGolfers.nl

Golfevenement voor singles op Almkreek

SingleGolfers.nl houdt op zaterdag 7 oktober een gezellige golfwedstrijd op Golfpark Almkreek in Almkerk. Het evenement is speciaal bedoeld voor singles en sportsingles, d.w.z. de partner golft niet.

De ontvangst met koffie & thee is vanaf 11.00 uur in het clubhuis, waarna de wedstrijd start om 12.00 uur. De golfdag is inclusief diner na afloop van de wedstrijd.

Wie zich nu inschrijft ontvangt twee maanden gratis én vrijblijvend het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef, de leukste golfclub voor singles! Meer info is te vinden op deze website. Alle single golfers ongeacht leeftijd en handicap zijn welkom deel te nemen aan dit leuke en ongedwongen evenement.

De organisatie SingleGolfers.nl biedt een uniek drie in één-concept voor leden: elkaar ontmoeten tijdens golfevenementen, golfreizen of via de online community. SingleGolfers.nl organiseert, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Via de online community maken. Dit alles onder het motto: "Golf speel je tegen jezelf maar het is veel leuker in goed gezelschap".

Voor info over SingleGolfers.nl en inschrijven, kijk op de website.

Meer berichten
Shopbox