Logo nieuwsbladaltena.nl


Dit jaar wordt een jubileumronde, want de Ronde van Hank bestaat 65 jaar!
Dit jaar wordt een jubileumronde, want de Ronde van Hank bestaat 65 jaar! (Foto: )

Kermis en 65e Ronde van Hank van 7 t/m 11 september

Van vrijdag 7 tot en met dinsdag 11 september is het weer tijd voor de kermis van Hank. Ook worden er op zondag 9 september de traditionele wielerkoersen verreden. Dit jaar een jubileumronde, want de Ronde van Hank bestaat 65 jaar! Volop actie en gezelligheid dus in de straten van Hank.

Ook dit jaar komen er leuke attracties voor jong en wat ouder te staan onder de kerktoren van Hank. Op een gezellige wijze openen we de kermis op vrijdagavond 7 september om 18.30 uur. Alle aanwezige kinderen ontvangen ook dit jaar weer een leuke verrassing voordat de kermis gaat beginnen en er zijn bovendien leuke prijzen, geschonken door Jumbo Hank, te winnen! Na de opening gaat de kermis in Hank vijf dagen los.

Parcours

Op zondag 9 september wordt vanaf 11.45 uur de 65e editie van de Wielerronde van Hank verreden met wedstrijden voor Nieuwelingen, Recreanten en Elite/Beloften/Professionals-B. Wederom met start en finish in de Kerkstraat. De renners rijden via de Kerkstraat (start/finish), Warmondplein, Zalmstraat, Steurstraat (rond het grasveld achter de scholen), Pastoor Lipsplantsoen en weer terug naar de Kerkstraat. Einde van de wielerdag is rond de klok van 17.30 uur.

Programma

11.45u Recreanten "Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena" 40 km

13.00u Nieuwelingen 40 km

14.15u HEAT 1: Elite/Beloften/Professionals-B 65 minuten

15.30u Decathlon Dikke Banden Race (kinderen van 6 t/m 12 jaar)

16.15u HEAT 2: Elite/Beloften/Professionals-B 65 minuten

17.30u Huldiging eindwinnaar 65e Ronde van Hank

Dikke Banden Race

Op zondag 9 september staat er weer een zeer spannende Decathlon Dikke Banden Race op het programma. Start om 15.30 uur. Alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar uit Hank en omgeving mogen hieraan meedoen op de gewone schoolfiets of mountainbike.

Voor meer informatie over de Dikke Banden Race en de gratis inschrijving kunt u terecht bij Ronald Krijnen, Kloosterhof 13 te Hank, de website of via e-mail info@rondevanhank.nl. Op de dag zelf kan er ook nog ingeschreven worden. Voor alle deelnemers zijn er leuke prijzen en kaartjes voor de kermis. De beste jongens en meisjes per leeftijdsgroep winnen prachtige bekers. Pappa's, mamma's, opa's en oma's: meld die jonge fietsers aan!

Meer berichten
Shopbox