Logo nieuwsbladaltena.nl


De geslaagden voor de training Taal voor het Leven, voor de zomervakantie. Foto: Bibliotheek CultuurPuntAltena.
De geslaagden voor de training Taal voor het Leven, voor de zomervakantie. Foto: Bibliotheek CultuurPuntAltena. (Foto: Bibliotheek CultuurPuntAltena)

Nieuwe training Taal voor het Leven

Nog net voor de zomervakantie hebben 8 vrijwilligers de training Taal voor het Leven voltooid! Bibliotheek CultuurPuntAltena wil hen van harte feliciteren met het behalen van het certificaat en wenst hen veel succes bij het begeleiden van deelnemer bij taalvaardigheden of digitale vaardigheden.

In het najaar start Bibliotheek CultuurPuntAltena met een nieuwe training, bij voldoende aanmeldingen.

De Bibliotheek CultuurPuntAltena heeft een programma ontwikkeld om de basisvaardigheden op het gebied van taal, rekenen en digitalisering te verbeteren. Het programma wordt aangeboden aan inwoners van Altena die op dit gebied de nodige hulp kunnen gebruiken.

De trainingen worden gegeven door vrijwilligers die de training Taal voor het Leven hebben voltooid. Bij voldoende aanmeldingen start er in het najaar weer een nieuwe training, waarbij we graag weer nieuwe vrijwilligers opleiden om de hulpvraag van mensen uit Altena te kunnen voldoen. Naast de trainingen Taal voor het Leven, heeft DigiTaalhuis Altena nog een aantal functies voor enthousiaste vrijwilligers uit Altena met een voorliefde voor taal en digitalisering.

Ben je benieuwd hoe jij mensen uit jouw omgeving taalvaardiger kunt maken of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl. Je mag ook bellen met Merel van de Keer op 06-18027927.

Meer berichten
Shopbox