Logo nieuwsbladaltena.nl


Zoals ieder jaar is er op de sfeervolle Streekdagen veel te zien en te beleven voor het hele gezin.
Zoals ieder jaar is er op de sfeervolle Streekdagen veel te zien en te beleven voor het hele gezin. (Foto: SLF)

34e editie Streekdagen in Meeuwen

De 34e aflevering van de Streekdagen worden dit jaar gehouden op 7 en 8 september op een terrein ter hoogte van de Dorpsstraat te Meeuwen. De Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena (SLF) heeft weer een aantrekkelijk programma samengesteld.

Op vrijdagavond, start om 19.00 uur, staat de grootste truckpullingwedstrijd van Europa op het programma. Op 2 banen laten alle VTN klassementen zien wat ze in huis hebben. Zoals al jaren zal het 9 tons klassement hier de landelijke finale rijden.

De Sportklasse gaat serieus strijden voor het Nederlands Kampioenschap. Nieuw is de aanwezigheid van de 5 tons Supersport. De vrijdagavond sluiten we feestelijk af met artiest Arjon Oostrom. Zaterdag vanaf 10.00 uur is er de gehele dag een vol programma met de bekende tractorpulling standaardklasse etc. en een kraanbehendigheidswedstrijd. Het paardenprogramma is als vanouds heel interessant om te zien met dit jaar het NK Horseboarding.

Verder dockdiving (honden) met het EK kampioenschap "Big Air". Er zijn diverse kinderactiviteiten waaronder de kindertraptrekwedstrijd, kinderboerderij en een springkussen. Niet te vergeten de braderie, oude tractoren, oude ambachten, geiten, koeien en vogels. Zoals ieder jaar is er op de sfeervolle Streekdagen veel te zien en te beleven voor het hele gezin. Meer info op de website en op Facebook.

Meer berichten
Shopbox