Logo nieuwsbladaltena.nl


Foto: Achilles Veen

Achilles Veen haalt ruim 4.000 euro op voor Villa Pardoes

Op 25 augustus was de Kick-Off bij Achilles Veen op de Hanen Weide. Een dag voor alle jeugdteams om hiermee het nieuwe voetbalseizoen te starten.

Tijdens deze Kick-Off werden alles sponsoren bedankt, namen een aantal trainers afscheid en werd het nieuwe tenue gepresenteerd dat de komende jaren door alle jeugdteams zal worden gedragen. De nieuwe tenues zijn gesponsord door Kwetters Eieren.

Een wens van Kwetters Eieren was dat op de achterkant van de tenues Villa Pardoes kwam te staan. Dit is ook gerealiseerd. Achilles Veen wilde ook graag meewerken aan dit mooie gebaar en heeft een aantal inzamelingsacties gehouden om geld in te zamelen voor Villa Pardoes. De diverse acties hebben er uiteindelijk toe geleid dat namens Achilles Veen een bedrag van

Een cheque van 4.141,41 euro is overhandigd aan Villa Pardoes. De cheque is door Sam van Loon en Julia Nieuwkoop overhandigd aan Pardoes en Gert-Jan van Boxel, die namens Villa pardoes aanwezig waren. Na deze officiële gebeurtenissen hebben de kinderen een training gekregen van de mannen van het eerste elftal, om vervolgens met z'n allen te gaan lunchen.

Meer berichten
Shopbox