Logo nieuwsbladaltena.nl


Ds. Oscar Lohuis is rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar.
Ds. Oscar Lohuis is rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. (Foto: )

Studieseminar: 'terugkeer van Joden naar Israël'

Op woensdag 5 september is er in Werkendam een studieavond met ds. Oscar Lohuis, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De terugkeer van de Joden naar het land Israël.

De bijeenkomst vindt plaats in MFA het Vlechtwerk, Hooftlanden 1 in Werkendam. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. Op veel plaatsen in de Bijbel komen we teksten tegen die spreken van het opnieuw verzamelen van het volk van Israël in het land dat aan hen beloofd is. Wat is de betekenis daarvoor voor de wereld en voor de gemeente van Jezus Christus? Verschillende teksten spreken ervan dat de overige volken het volk van Israël helpen om terug te keren.

Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: "De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld."

Meer berichten
Shopbox