Logo nieuwsbladaltena.nl


 Deze boottocht is voor alle inwoners van de gemeente Woudrichem van 55 jaar en ouder.
Deze boottocht is voor alle inwoners van de gemeente Woudrichem van 55 jaar en ouder. (Foto: )

Boottocht Zilvermeeuw in kader Dag van de Ouderen

Net als voorgaande jaren verzorgt Trema Welzijn op 5 oktober een boottocht in het kader van de Dag van de Ouderen. Het wordt een gezellige dag aan boord van de 'Zilvermeeuw'.

We schepen in om 09.00 uur buiten de waterpoort te Woudrichem. De vaarroute is naar Rotterdam. Als we de trossen hebben losgegooid wordt u verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak.

Rond het middaguur wordt er een heerlijke lunch opgediend en 's middags is er een verloting met mooie prijzen. Deze dag zorgen de accordeonisten van Altena Musica voor de muzikale noot. Na een mooie dag hoopt men rond 16.30 uur weer af te meren in Woudrichem.

Deze boottocht is voor alle inwoners van de gemeente Woudrichem van 55 jaar en ouder. Heeft u een rolstoel of een rollator graag doorgeven bij de boeking.

Opgeven bij Trema Welzijn kan tot 1 oktober. Telefoonnummer: 0183-408444. Email: receptie@trema.org.

Op donderdag 4 oktober kunt u kaarten ophalen tussen 10.00 en 11.00 uur bij de Nijenburcht, Koperwiek 51 te Rijswijk, de Lemmenskamp, Weth. De Joodestraat 2 te Woudrichem, de Nieuwenaar, Antonialaan te Almkerk of de Ark, Burg. v.d. Schansstraat 51 te Andel. Kosten 30 euro. Betaling bij het ophalen van de kaarten.

Meer berichten
Shopbox