Sporthal
Sporthal (Foto: Onbekend)

Gemeente Werkendam wil sportcafé de Crosser sluiten

Doemscenario voor alle verenigingen die gebruik maken van sporthal De Crosser in Werkendam is de sluiting van het sportcafé, in de volksmond beter bekend als het “restaurant De Crosser”.

AltenaLokaal wil de steeds terugkerende vicieuze cirkel rond bezettingsgraad, bijbehorende exploitatiekosten, te strakke beleidslijnen, dreigende sluiting, doorbreken met een initiatiefvoorstel richting het College van B&W, om de toekomst van de volgens AltenaLokaal zeer noodzakelijke horecafunctie in de sporthal te behouden en vast in te regelen in het bestaande beleid voor de toekomst.

Naast alle sporten die met hun toeschouwers en belangstellenden van een goede horecagelegenheid gebruik moeten kunnen maken vestigt AltenaLokaal, zonder de andere verenigingen te kort te willen doen, ook de aandacht op de grote PR waarde die de basketbalvereniging Virtus, Volleybalvereniging Voltena en zaalvoetbalvereniging Transito hebben voor onze gemeente.

Zij spelen allen op het één na hoogste niveau van Nederland en daar zijn we trots op. Daar komen veel toeschouwers op af, zet onze gemeente op de sportkaart van Nederland en daar hoort een goede ontvangst bij in de vorm van een representatieve horeca gelegenheid.

Meer berichten
Shopbox