Kom naar de Prosecco Première van Ocean's 8 op donderdag 14 juni.
Kom naar de Prosecco Première van Ocean's 8 op donderdag 14 juni. (Foto: Warner Bros)

BFF-Night en Prosecco Première

BFF-Night met liefdesverhaal Love, Simon

almkerk - Het grappige en oprechte liefdesverhaal Love, Simon is op vrijdag 15 juni te zien tijdens de BFF-Night in Hollywoud in Almkerk. De film is gebaseerd op het boek: "Simon vs the Homosapiens Agenda", het favoriete boek van veel LHBTI+ jongeren tijdens hun coming in en coming out periode.

Iedereen wordt die avond feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje en tijdens de film wordt een High Fris geserveerd, bestaande uit een frisdrank naar keuze en een schaaltje met lekkernijen.

De film: Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden.

Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Meer informatie op de website of via 0183-307286.

Ocean's 8 Prosecco Première

Tijdens de Prosecco Première in Hollywoud in Almkerk op 14 juni ben je van actie verzekerd.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, Helena Bonham Carter én James Corden spelen samen in één film: de stoere actiekomedie Ocean's 8.

Tijdens de Prosecco Première betaal je op vertoon van je toegangsbewijs slechts 1,50 euro voor een glas Prosecco of een schaaltje chocolade zoetigheden.

Meer informatie vind je op de website of via 0183-307286.

Meer berichten
Shopbox