ZomerSTART 2017
ZomerSTART 2017 (Foto: Marieke van Winden)

ZomerSTART met vijf popkoren

Op 23 juni houdt Con Forza uit Hank weer het jaarlijkse evenement ZomerSTART. Vijf popkoren uit de regio openen de zomer met een avondvullend programma.

Dit jaar zijn er weer 5 verschillende koren bij dit evenement aanwezig: Theaterkoor Phonè uit Sprang-Capelle, Tienerkoor AmeeZing uit Made, Cantzoni uit Zevenbergschen Hoek en uiteraard Con Forza Kids en Popkoor Con Forza uit Hank.

Elk koor met hun eigen invulling van het genre popmuziek. Zo komen er naast andere stijlen ook ballads, rock en nederpop nummers voorbij. Kortom een avond om de zomer geweldig in te luiden.

En tot slot van deze avond nodigt Con Forza traditiegetrouw regionale (aankomende) artiesten uit om de afterparty muzikaal te verzorgen. Dit jaar maakt Pop-Rock coverband The Office uit Raamsdonksveer haar opwachting. Zeker een waardige afsluiting van de avond.

ZomerSTART begint in 't Uivernest in Hank om 20:00 uur en de zaal is open om 19:30. Kaarten a 10 euro zijn te koop bij 't Uivernest in Hank of online op https://www.con-forza.eu/zs2018.html

Meer berichten
Shopbox