Foto: Stichting Avond4Daagse Sleeuwijk

Jaarlijkse wandelvierdaagse in Sleeuwijk

19 juni is het weer zo ver, dan houdt Stichting Avond 4 Daagse Sleeuwijk weer de jaarlijkse wandelvierdaagse. Ze zijn erg blij met onze nieuwe startlocatie en starten vanaf dit jaar weer vanuit de Brede school 'De Esdoorn'. Wat ook veel mensen nog niet echt weten is dat je niet op de basisschool hoeft te zitten om mee te mogen lopen tijdens dit wandelevenement, alle leeftijden zijn meer dan welkom. We hebben diverse routes en zo is de 3 en 5 km bijvoorbeeld ook geschikt voor minder valide mensen in een rolstoel.

Dinsdag 19 juni starten we om 18.15 uur en op vrijdag 22 juni worden de wandelaars feestelijk onthaald tijdens het defilé die zal starten vanuit de Vijfmorgen en zo zijn weg vervolgt naar Winkelcentrum de Nieuwe Es en 'De Esdoorn'. Bovendien is de stichting sinds dit jaar 'Supporter van Schoon', waarbij bewustwording van een schone buurt gestimuleerd zal worden.

Ook dit jaar zijn er weer diverse locaties waar men zich kan inschrijven voor de Avond 4 Daagse, namelijk:
- Vrijdag15 juni - tussen 14.00 en 19.00 uur bij Albert Heijn Sleeuwijk
- Maandag18 juni - tussen 18.30 en 20.00 uur bij de startlocatie Brede School 'De Esdoorn'
De kosten bedragen hiervoor 5 euro.

Ook kan er 19 juni voor aanvang van de start nog worden ingeschreven, echter bedragen de kosten dan 5,50 euro. Het inschrijfformulier is via de website te downloaden.

Zet de data in je agenda, want jij loopt toch ook gezellig met ons mee?!

Voor de laatste actuele informatie kunt u terecht op de website, of volg ons via Facebook, Twitter of Instagram.

Meer berichten
Shopbox