Op 24 juni is er een gezellig, muzikaal kasteeltuinconcert in Dussen.
Op 24 juni is er een gezellig, muzikaal kasteeltuinconcert in Dussen. (Foto: Kasteel Dussen)

Wilhelmina & St. Caecilia in de kasteeltuin

Zondag 24 juni geven vanaf 14.00 uur fanfare Wilhelmina uit Dussen en muziekvereniging St. Caecilia uit Hank een concert in de tuin van kasteel Dussen.

Het is inmiddels een bijzonder leuke traditie geworden om op deze wijze het culturele seizoen van Stichting Vrienden Kasteel Dussen af te sluiten. De dirigenten Kobus Verhey en Waldo van Wijk hebben weer een mooi programma samengesteld, waarin naast het groot orkest ook het opleidingsorkest en de slagwerkgroep hun beste kunnen tonen. Als extraatje is er dit jaar een optreden van Blech Bizar: een groep muzikanten waar beide dirigenten in mee spelen.

Iedereen is van harte welkom, het concert is gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. Beleef onder het genot van een drankje, wellicht op je eigen picknickkleed of klapstoeltje, in ongedwongen sfeer dit gezellige, muzikale kasteeltuinconcert.

Let op: In de folder 2017-2018 van SVKD staat dat het concert plaatsvindt op 1 juli, maar dan zijn beide muziekgezelschappen in het buitenland. Daarom is de datum voor het kasteeltuinconcert dus 24 juni.

Klik hier voor meer informatie over muziekvereniging St. Caecilia uit Hank. Voor meer informatie over fanfare Wilhelmina uit Dussen, klik hier.

Meer berichten
Shopbox