De activiteiten voor de kinderen zijn gratis. Zo kunnen ze zichzelf uitleven op de springkussens.
De activiteiten voor de kinderen zijn gratis. Zo kunnen ze zichzelf uitleven op de springkussens. (Foto: Organisatie Gein op 't Plein)

Buurtfestival Gein op 't Plein in Nieuwendijk

Op vrijdag 22 juni, om 15.30 uur, wordt het leukste buurtfestival van Nieuwendijk geopend: Gein op 't Plein. Ook dit jaar heeft de organisatie, met dank aan de vele sponsoren, haar uiterste best gedaan om voor iedereen een spetterend programma neer te zetten.

Na het grote succes van vorig jaar, staat de Hank-O-Motief ook dit jaar voor de oudere generatie van Nieuwendijk klaar. Ze kunnen om 13.30 opstappen bij de bushalte aan de Van der Steltstraat of bij de uitgang van het Jan Biesheuvel Dijkhuis. Opgeven kan door te bellen naar 06-12675384.

De activiteiten voor de kinderen zijn gratis. Zo kunnen ze zichzelf uitleven op de springkussens en rodeostier of spelen in een berg zand. Een potje voetballen kan natuurlijk ook. Er kan geknutseld worden of wil je liever glittertattoo van een draak? Het kan allemaal. Ook de brandweer is, bij geen calamiteiten, weer van de partij. Voor een lekker ijsje kun je terecht bij Pinokkio.

Wil je lekker een hapje blijven eten? Bij Foodtruck Pizza del Blocco en Franks Pannenkoekenfabriek kun je terecht voor een heerlijke pizzapunt of een pannenkoek. Uiteraard ontbreken ook de hamburgers niet.

Rond 19.00 uur start het avondprogramma. Dan brengt JA! Jeugdfanfare Altena een toprepertoire ten gehore. Daarna is het tijd voor zanger Willem de Jong en als afsluiter staat zanger Dennis van der Stelt op het podium. DJ Dani draait de hele dag de plaatjes aan elkaar.

Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten
Shopbox