Foto:

Benefietavond met optreden breakdancegroep BreakSquad

Op zaterdag 9 juni wordt in de schuur van Boomkwekerij Arno Straver aan de Middenweg 23 in Andel een benefietavond gehouden ten bate van de stichting Kinderen Kankervrij (Kika) en de Nederlandse Brandwondenstichting. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Een belangrijk onderdeel van de avond wordt verzorgd door de breakdancegroep BreakSquad. Deze 26 leden tellende groep, waaronder twee uit Andel, timmert nationaal en internationaal flink aan de weg. De groep geeft een uur lang haar wervelende en spectaculaire show 'The story of BreakSquad'. Verder zijn er deze avond optredens van het koor Van alles wâ en van leden van Andels Fanfare Corps. Met deze show heeft de groep op andere plaatsen al veel succes gehad.

Het initiatief voor deze avond is van Gerrit Schouten. Vorig jaar heeft hij deelgenomen aan de Tour for Life, een fietstocht vanuit Italië naar Rotterdam. Deze maand gaat hij weer voor het goede doel fietsen: de Giro di Kika in Toscane. Een zesdaagse tour over een zwaar parcours waarbij 17 duizend hoogtemeters moeten worden overwonnen. "Een kind dat overlijdt in de knop van zijn leven als gevolg van kanker of iemand die ernstig gewond raakt door brand, daar wil ik voor fietsen, afzien, stoempen of geparkeerd op een berg komen te staan. Dat motiveert me ook deze benefietavond te organiseren." Toegang 10 euro. Voor kinderen tot 13 jaar vijf euro.

Meer berichten
Shopbox