Mid-Zomer BBQ met levende muziek op Fort Bakkerskil

Op zaterdag 23 juni wordt op Fort Bakkerskil voor de derde keer een Midzomer BBQ georganiseerd. Vanaf 17.30 uur wordt u verwelkomd met een drankje. Een avondje waarop u culinair en muzikaal in de watten wordt gelegd.

Om 18.00 uur is de BBQ op temperatuur en kunt u kiezen uit vlees en vis, maar ook de vegetariër komt aan zijn/haar trekken. Genieten van het eten van de BBQ, diverse salades, stokbrood, drankjes en meer, onder het genot van muziek.

Als iedereen zo rond 21.00 uur is voldaan wordt er voor de liefhebbers een kopje koffie of thee geserveerd. De avond duurt tot ca. 22.30 uur. De toegangsprijs voor deze Mid-Zomer BBQ bedraagt 26,50 euro per persoon, inclusief welkomstdrankje, de BBQ, muziek en koffie/thee na, maar exclusief overige drankjes.

Er is op het fortterrein parkeergelegenheid. Als dat vol is, kunt u op 200 meter afstand van het fort ook parkeren. Tip: overweeg om op de fiets te komen. U kunt zich aanmelden via Fort Bakkerskil: info@fortbakkerskil.nl of via info@marcelvaandrager.nl. Graag vermelden met hoeveel personen u komt en het aantal vlees-/vis- of vegetarische- eters. Aanmelden (vóór 15 juni) is in verband met de inkopen verplicht.

Fortbeheerders Marjolein en Koos Lucas en organisator Marcel Vaandrager verwelkomen u graag op Fort Bakkerskil aan de Kildijk 143, 4255 TH Nieuwendijk.

Meer berichten
Shopbox