Het Andels Fanfare Corps viert dit jaar het 125-jarig jubileum. Voor dit bijzondere jubileum wordt zaterdag 21 april een concert gehouden. Speciale gast die avond is Tommie Christiaan, bekend van The Passion 2018.
Het Andels Fanfare Corps viert dit jaar het 125-jarig jubileum. Voor dit bijzondere jubileum wordt zaterdag 21 april een concert gehouden. Speciale gast die avond is Tommie Christiaan, bekend van The Passion 2018.

Groots jubileum Andels Fanfare Corps

Het 125-jarig jubileum van het Andels Fanfare Corps wordt zaterdag 21 april gevierd in het Aels Feest Centrum, Julianastraat 14 in Andel. Het jeugdorkest van Andels Fanfare Corps bijt om 15.00 uur het spits af

Andel - Op het programma staan pophits en muziek uit het musicalgenre. Speciale gast deze middag is zangeres Lieke Schouten uit Andel.

Het jubileumconcert van het groot orkest begint om 20.00 uur, ook in Aels Feest Centrum. Andels Fanfare Corps volgt een virtuele tijdlijn, waarbij muziek gespeeld wordt uit verschillende tijden en muziek gerelateerd aan gebeurtenissen uit de geschiedenis van AFC. Later op de avond gaat het concert moeiteloos over in een groot feest tot in de late uurtjes.

Speciale gast deze avond is Tommie Christiaan, bekend van The Passion 2018 waar hij de indrukwekkende rol van Jezus speelde. Zaterdag 21 april komt hij naar Andel en zal daar naast gezamenlijke optredens met AFC ook nog alleen optreden. Een entreekaartje voor deze avond kost 10 euro en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Jubileumreceptie
Precies 125 jaar na de oprichting van Andels Fanfare Corps, maandag 23 april, is de jubileumreceptie. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.30 uur in Aels Feest Centrum. Op deze avond kun je de leden van Andels Fanfare Corps feliciteren met hun jubileum, onder het genot van een hapje en een drankje. De geschiedenis van Andels Fanfare Corps wordt in een tentoonstelling aan de bezoekers getoond. Met optredens van een koperkwintet en saxofoonkwartet met leden van AFC en een optreden van Bigband 'sHOT uit Den Bosch zal muziek op deze avond niet ontbreken.

Jubileumboek
Met haar 125-jarig bestaan is Andels Fanfare Corps een van de oudste muziekvereniging in het Land van Heusden en Altena. Een vereniging met een rijke geschiedenis, waar een jubileumboek niet mag ontbreken. Op dit moment wordt er gewerkt aan het samenstellen van dit jubileumboek. Informatie uit bewaard gebleven notulen vormen de basis van de geschiedenis, beschreven in een 150 pagina's tellend boek, samengesteld met oude en nieuwe foto's en krantenknipsels, afgewisseld met interviews met AFC-ers.

Op een nog nader te bepalen datum later dit jaar vindt de presentatie van het jubileumboek 'Andels Fanfare Corps 125 jaar' plaats.

Het jubileumboek kost 34,95 euro. Dit boek kun je via voorinschrijving en met korting voor 29,95 euro bestellen bij info@andelsfanfarecorps.nl. De voorinschrijving loopt tot dinsdag 1 mei.

Meer berichten
Shopbox