De voorstelling Deruit vertelt vijf verschillende verhalen over het dinerende publiek in restaurant Deruit.
De voorstelling Deruit vertelt vijf verschillende verhalen over het dinerende publiek in restaurant Deruit.

Toneelgroep Entree speelt 'Deruit' in april

Sleeuwijk - De nieuwste voorstelling van Toneelgroep Entree uit Sleeuwijk 'Deruit' is op 5, 6, 7 en 13 en 14 april te bewonderen in 't Zand 28 (achter de HUBO) in Sleeuwijk. Kaarten voor deze avondvullende voorstelling kosten 9,50 euro per stuk. De voorstellingen beginnen steeds om 20.00 uur. Na enkele jaren aangekochte voorstellingen te hebben gespeeld, is regisseur Siebe de Vries toch weer zelf in de pen geklommen. Al jaren had hij het scenario in zijn hoofd.

Deruit
Het is een drukke avond in restaurant Deruit. Alle tafeltjes zitten vol met mensen die er, elk om een eigen reden, komen dineren. Deruit vertelt vijf verschillende verhalen over het dinerende publiek. Zo komt Johnny binnen met zijn vriendin Annewil om haar, na jaren, eindelijk ten huwelijk te vragen. Maar wil zij dat wel of houdt zij er een dubbele agenda op na? En heeft Wietse door dat zijn verleidelijke secretaresse Julia niet met hem dineert vanwege zijn charme, maar om zich naar binnen te werken in zijn goedlopende aannemersbedrijf?

Toneelgroep Entree staat bekend om de grote verscheidenheid aan voorstellingen. Zo werd Fort Altena omgetoverd tot een militair kamp die als thuisbasis diende, was de oude Sleeuwijkse Albert Heijn het decor voor een hedendaags stuk over zinloos geweld en namen de nonnen twee jaar geleden hun intrek in de Uppelse Watertoren.

Meer berichten