Ook in de nieuwe loods aan de haven zijn vorig jaar de nodige klussen uitgevoerd. Hier worden de materiaalbakken in elkaar gezet.
Ook in de nieuwe loods aan de haven zijn vorig jaar de nodige klussen uitgevoerd. Hier worden de materiaalbakken in elkaar gezet.

Scouting Hank doet mee met NL Doet

Hank - In Hank is al meer dan 60 jaar een scoutinggroep actief. Scouting Hank is een waterscouting die in de zomerperiode iedere zaterdag onder andere in de Biesbosch te vinden is. Een team van vrijwilligers zorgt ieder weekend weer voor een gezellige en leerzame opkomst voor de jeugdleden van 5 tot en met 18 jaar. Daarnaast dienen ook alle materialen en onderkomens onderhouden te worden.

Vooral in het onderhoud gaat enorm veel tijd zitten. Vandaar dat Scouting Hank zich, net als vorig jaar, dit jaar weer heeft aangemeld om mee te doen met de landelijke actie NL Doet. NL Doet vindt plaats op zaterdag 10 maart. Op zaterdag 10 maart gaan ze dan weer aan de slag met diverse leuke klussen in en rond clubgebouw 't Kraaiennest. Daarbij kunnen ze alle hulp gebruiken, al is het maar voor een paar uurtjes. En voor de lunch wordt gezorgd!

Doe jij ook mee? Meld je dan aan bij Scouting Hank. Ga hiervoor naar www.nldoet.nl en klik op Scouting Hank of kijk op de facebookpagina. Hier is te zien welke klussen allemaal gerealiseerd kunnen worden. Ook kun je je rechtstreeks aanmelden bij Scouting Hank: secretaris@scoutinghank.nl of telefonisch via 06- 137 099 46.

NL Doet
NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Dit Fonds ondersteund de duizenden organisaties tijdens NL Doet.

Meer berichten
Shopbox