Dit jaar speelt de toneelvereniging het stuk 'Gen paniek'. Kaarten zijn zaterag 24 februari te koop in 't Uivernest.
Dit jaar speelt de toneelvereniging het stuk 'Gen paniek'. Kaarten zijn zaterag 24 februari te koop in 't Uivernest.

Kaartverkoop 't Hanks Genoegen van start

Hank - De jaarlijkse uitvoeringen van 't Hanks Genoegen staan weer voor de deur. De toneelvereniging heeft dit jaar gekozen voor een mooi blijspel, genaamd 'Geen paniek'.

Geen paniek
Het stuk speelt zich af in een beautysalon. De eigenaresse, Jorien, is nogal een stresskip en heeft haar zaakjes niet altijd op orde. Kapper Henri houdt alles draaiende, schoonheidsspecialiste Heidy is een beetje een dom blondje, maar wel een schatje en nagelstyliste Mirjam is in voor alles. Daarnaast zijn er nog de klanten die niet altijd even makkelijk zijn en dan is er nog de oude vrijgezelle broer van Henri, een oude rocker, die veel van de vrouwen houdt.

Uitvoeringen
De uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 10 maart en zaterdag 17 maart, beide keren om 20.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Op vrijdag 9 maart, om 19.00 uur, vindt de generale repetitie voor de kinderen plaats. Zoals altijd zijn de uitvoeringen in 't Uivernest in Hank. De kaartverkoop vindt plaats op zaterdag 24 februari van 14.00 tot 16.00 uur in 't Uivernest. Per persoon kunnen dan maximaal vier kaarten worden gekocht. Houd er rekening mee dat je de hoofdingang bij 't Uivernest niet kunt gebruiken, de ingang is aan de Kerkstraat. Vanaf maandag 26 februari kunnen nog kaarten worden gekocht bij 't Uivernest in Hank.

www.hanksgenoegen.nl

Meer berichten
Shopbox