Samen wonen in een huislijke kleinschalige omgeving, dat is wat het Kornhuys wil zijn voor jongeren met een beperking. Om dit initiatief te ondersteunen wordt er 25 februari een benefietmiddag gehouden.
Samen wonen in een huislijke kleinschalige omgeving, dat is wat het Kornhuys wil zijn voor jongeren met een beperking. Om dit initiatief te ondersteunen wordt er 25 februari een benefietmiddag gehouden.

Benefietmiddag 'Samen voor het Kornhuys'

Woonzorgproject het Kornhuys opent eind april haar deuren. Negen jongeren met een beperking wonen daar straks op een unieke locatie. Om dit particulier initiatief te ondersteunen wordt op zondag 25 februari een benefietmiddag georganiseerd onder het motto 'Samen voor het Kornhuys'.

Dussen - Het Kornhuys is niet mogelijk zonder de enthousiaste inzet van zorgmedewerkers van Stichting Prisma, vrijwilligers, mantelzorgers, familieleden en vrienden onmisbaar. Buiten deze inzet is het Kornhuys ook afhankelijk van financiële ondersteuning bijvoorbeeld voor de inrichting van de gezamenlijke verblijfsruimte en de tuin. Daarom wordt er een benefietmiddag gehouden restaurant De Koppelpaarden in Dussen.

Programma
Het progamma begint om 15.00 uur en er is voor entertainment gezorgd, er zijn heerlijke stamppotten en een veiling. Ook komen er enkele bijzondere gasten langs, zoals Marianne Vos, Johnny Gold, Wim van den Heuvel en Harry Hens.

Kaarten voor deze middag zijn te koop bij de Koppelpaarden of verkrijgbaar via kornhuysbenefiet@gmail.com. Een kaartje kost 17,50 euro, voor kinderen tot 10 jaar 10 euro. Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws volgt Het Kornhuys via Facebook, daar worden ook de veilingitems bekendgemaakt, of kijk op www.kornhuys.nl.

Het Kornhuys
Samen wonen in een huislijke kleinschalige omgeving, dat is wat het Kornhuys wil zijn voor jongeren met een beperking. De voormalige klompenmakerij van familie Van Gennip aan de Korn in Dussen werd hiertoe volledig gerestaureerd en aangrenzend zijn negen zelfstandige woonappartementen gebouwd. Wonen, logeren en een zinvolle dagbesteding geeft jongeren met een complexe ondersteuningsvraag de mogelijkheid om er zelfstandig te wonen of verblijven.

Meer berichten
Shopbox