Logo nieuwsbladaltena.nl


Anton en Anke de Witt, alias Toontje van Rianneke en Toon dun Spenentrekker en Anneke van Gertruda dun Drummer.
Anton en Anke de Witt, alias Toontje van Rianneke en Toon dun Spenentrekker en Anneke van Gertruda dun Drummer.

Boerenbruiloft in Hank met Anton en Anke de Witt

Anton en Anke de Witt, alias Toontje van Rianneke en Toon dun Spenentrekker en Anneke van Gertruda dun Drummer, zijn dit jaar het boerenbruidspaar in Hank. Ze treden op 12 februari in het huwelijk.

Hank - In 1981 ontstond bij Ton en Gerrie van de Phoenix het idee om een boerenbruiloft te organiseren met carnaval. Het is een activiteit die veel belangstelling trekt waardoor het ook voor de commissie Boerenbruiloft elke keer weer een leuke uitdaging is om er, samen met het bruidspaar en de getuigen, de ambtenaar van de Sturgelijke Band en vele anderen, een leuke middag van te maken.

Vrijgezellenfeest
De middag begint om 13.30 uur met het Vrijgezellenfeest van Toontje, rond 14.00 uur gaan ze met een roze limo de bruid ophalen. Om 15.00 uur vind de huwelijksvoltrekking plaats, aansluitend volgt de receptie en kan er erwtensoep en pannenkoek gegeten worden. Dit met muziek van dweilorkest Asjemenou. Rond de klok van 17.15 uur betreedt feestzanger Irvine het podium en brengt hij zijn nieuwe single Waar zijn die handjes ten gehore. Om 18.30 uur verzorgt Zuidwester Storm weer meezingers en meedeiners, daarna zorgen de dj's Joost en Rens nog voor een sluitstuk tot 20.30 uur.

Meer berichten
Shopbox