Logo nieuwsbladaltena.nl


Roparun Team Almkerk is een van de organisatoren van de night- en funrun.
Roparun Team Almkerk is een van de organisatoren van de night- en funrun.

Familierun en funrun bij Roparun Team Almkerk

Roparun Team Almkerk houdt op 29 december, in samenwerking met Kunstlicht Almkerk, een Nightrun. Deze run gaat door de straten van Almkerk die op dat moment verlicht zijn door Kunstlicht.

Almkerk - Deelnemers hebben twee mogelijkheden: de familie nightrun van 2,6 kilometer of de individuele nightrun van 4,6 kilometer.

De nightrun is een zogenaamde funrun. Het gaat dus niet om de prestatie (er is geen tijdsregistratie), maar om de beleving. Bij de start ontvangt elke loper een leuke verrassing en voor de lopers die zich het origineelst hebben uitgedost zijn er prijzen te winnen.

Roparun

Team Almkerk hoopt op zo veel mogelijk inschrijvingen, want het inschrijfgeld gaat volledig naar Roparun. Hiermee steunen deelnemers diverse initiatieven voor mensen met kanker.

De startlocatie voor de runs is Het Verlaat in Almkerk. De familierun start om 19.00 uur, de individuele nightrun om 20.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt voor kinderen tot 13 jaar 3 euro. Mensen van 13 of ouder betalen 5 euro. Inschrijven kan via de facebookpagina van Team Almkerk of via e-mail: teamalmkerk@gmail.com.

facebook.com/ TeamAlmkerk

Meer berichten
Shopbox