Logo nieuwsbladaltena.nl


Vestigingsmanager Tommy Derks sloeg ondanks het barre winterweer toch de eerste paal in de grond
Vestigingsmanager Tommy Derks sloeg ondanks het barre winterweer toch de eerste paal in de grond

Rüttchen Automotive start nieuwbouw in Den Bosch

DEN BOSCH - Aan de Zandzuigerstraat in Den Bosch is een start gemaakt met de nieuwbouw van de showroom van Mercedes-Benz dealer Rüttchen Automotive. Nadat de bouwstart enkele keren eerder uitgesteld was, ging maandag 11 december dan toch eindelijk de eerste paal in de grond.

De voormalige showroom aan de Zandzuigerstraat in Den Bosch moest enkele jaren geleden afgebroken worden vanwege de komst van een nieuwe weg. De bouwplannen werden daarna enkele keren in de ijskast gezet, door de economische recessie en daarna vanwege de overname van Rüttchen door de Louwman Dealer Group die in 2016 plaatsvond.

Inmiddels zijn de plannen klaar en gaat de familie Rüttchen de nieuwbouw realiseren. De showroom in Den Bosch wordt geheel conform de nieuwste Corporate Identity-richtlijnen van Mercedes-Benz vormgegeven. Daarmee is de showroom in Den Bosch, samen met Mercedes-Benz Den Haag, de eerste die de nieuwe Mercedes-Benz uitstraling krijgt.

Vestigingsmanager Tommy Derks is verheugd: "Rüttchen is in Den Bosch helemaal herrezen, met vers bloed, een hoop positieve energie en enthousiasme staat het team elke dag weer klaar om onze klanten van dienst te zijn. Een nieuwe showroom symboliseert zeker de nieuwe weg die we ingeslagen zijn." De vestiging in Den Bosch blijft tijdens de bouw geopend en klanten zijn gewoon welkom aan de Zandzuigerstraat.

Meer berichten
Shopbox