Na zijn aankomst in de haven, wordt Sinterklaas met al zijn pieten verwelkomd door de burgemeester. Kijk voor alle activiteiten ook op www.sinterklaaswoudrichem.nl.
Na zijn aankomst in de haven, wordt Sinterklaas met al zijn pieten verwelkomd door de burgemeester. Kijk voor alle activiteiten ook op www.sinterklaaswoudrichem.nl.

Sinterklaasactiviteiten in Woudrichem

In Woudrichem is deze maand van alles georganiseerd rondom Sinterklaas.

Woudrichem - Op zaterdag 18 november meert Sinterklaas rond 16.30 uur aan in de Historische Haven van Woudrichem. Op de pakjesboot wordt Sinterklaas met zijn pieten vergezeld door Hofkapel Nooitgedagt. Na zijn aankomst in de haven, wordt Sinterklaas met al zijn pieten verwelkomd door de burgemeester.

Schatkamer van Sinterklaas
Op zondag 19 november is de Schatkamer van Sinterklaas geopend. Dit jaar verblijft en logeert Sinterklaas in de Veste op de Hoogstraat 27 in Woudrichem. Tussen van 14.00 tot 17.00 uur zijn alle kinderen (met hun (groot)ouders) daar welkom en kunnen zij spelletjes doen en natuurlijk een bezoek brengen aan de schatkamer van Sinterklaas. Welke schatten zou hij toch allemaal bewaren op die kamer?

Pietensportfeest
Al een aantal jaar op rij een grote hit: het Pietensportfeest in het Rondeel ('t Rond 2). Zaterdag 25 november van 10.00 tot 12.00 uur kunnen kinderen van 3 tot en met 10 jaar komen sporten met de pieten in sporthal van Woudrichem. Deelname bedraagt 2 euro. De kinderen worden begeleid door een piet of vrijwilliger. Er wordt gezorgd voor wat drinken en iets lekkers. Vergeet niet om gymschoenen (met naam) mee te nemen.

Pepernotenfabriek
Op woensdag 29 november van 14.30 tot 17.00 uur kunnen kinderen gratis pepernoten komen bakken bij Kinderopvang BuitenGewoon (Middelvaart 1, Woudrichem). Kom langs en leg de proef af om een ware pepernotenbakker te worden. Wie haalt de perfecte pepernoot eruit bij de smaaktest? In de fabriek testen ze benodigde kwaliteiten als snelheid en kracht. Natuurlijk willen ze ook zien hoe jij zelf pepernoten draait en verpakt.

sinterklaaswoudrichem.nl

Meer berichten
Shopbox