Logo nieuwsbladaltena.nl


Foto: Carlijn Géron

Tweede Altena Oktoberfest in Wijk en Aalburg

De tweede editie van het Altena Oktoberfest vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 oktober in d'Albucht in Wijk en Aalburg. Artiesten als Otto Lagerfett, de Zware Jongens, Partyfriex en Marco Kraats komen heel de tent op z'n kop zetten.

Wijk en Aalburg - De dames mogen hun drindl weer uit de kast halen en de heren mogen hun lederhose weer ophijsen want het Altena Oktoberfest staat weer voor de deur. Dit jaar wordt het evenement georganiseerd door Rob Hendrix, Joost Kellendonk, Merlijn de Hoog en Benjamin Roeland. Deze mannen weten wat feesten is, en ze gaan dit jaar weer volop uitgepakt met artiesten, stoere aankleding van de hal en een groot vip-deck.

Roeland: "De bedoeling is dat we de hele sporthal gaan aankleden in een sfeervolle feesttent. Aan het plafond worden opblaasbare pretzels en pullen bier gehangen. Vanuit de bar komen de halve liters bier en tussendoor lopen de flügelmeisjes. Dit belooft een legendarische avond te worden in 'd Albucht!"

Kaartjes

Early bird-kaarten voor deze feestavond zijn uitverkocht, maar regular tickets zijn te koop via de ticketshop voor 17,50 euro. Ook zijn er verschillende vip- en sponsormogelijkheden en vriendentickets te bestellen. Het feest duurt 14 oktober tot 1.00 uur.

Kijk voor meer informatie op altenaoktoberfest.nl.

Meer berichten


Shopbox