Logo nieuwsbladaltena.nl


Een aantal lopers van de organiserende vereniging Altena Road Runners. foto: Digitaalburg
Een aantal lopers van de organiserende vereniging Altena Road Runners. foto: Digitaalburg

De Kurenpolder volgend decor Road Circuit

De Kurenpolder in Hank is op zaterdag 14 oktober het volgend decor voor het Blanker & Van Varik Altena Road circuit. De wedstrijd in Hank gaat over een afstand van 10 kilometer. De organisatie, die in handen is van Stratenloopcomité Kurenpolder, hoopt de positieve trend die dit jaar is ingezet bij de voorgaande wedstrijden van dit seizoen te kunnen voortzetten. Bij alle wedstrijden kwamen tot nu toe meer deelnemers dan de voorafgaande jaren.

Hank - Het programma in Hank begint om 12.30 uur met de diverse jeugdlopen, vervolgens zijn om 13.30 uur de wedstrijdlopers en recreanten aan de beurt die 10 kilometer voor de kiezen krijgen. Voor wie de afstand te lang is kan op hetzelfde moment ook meedoen aan een 5 kilometer lange prestatieloop, alleen telt deze wedstrijd niet mee voor het klassement.

Inschrijven kan vanaf 11.45 uur in de Plaza van Recreatiepark de Kurenpolder, Kurenpolderweg 31 in Hank. Inschrijfgeld 5 km € 6,00 (na-inschrijving € 7,00) en 10 km: € 6,00 (na-inschrijven € 7,00).
Jeugd 15 jaar en jonger: € 2,50 (na-inschrijving € 2,50).

Het parcours bestaat uit een ronde van 2,5 kilometer. Geheel verhard en verkeersluw. Op en om het gebied van de Kurenpolder. Start en finish op de Kurenpolder bij de Plaza. Toegang tot het recreatiepark is gratis voor deelnemers en toeschouwers. Er zijn geldprijzen in alle wedstrijdcategorieën.

Meer berichten


Shopbox