Logo nieuwsbladaltena.nl


Deelnemers aan de fluistertochten varen met een op zonne-energie aangedreven fluisterboot.
Deelnemers aan de fluistertochten varen met een op zonne-energie aangedreven fluisterboot.

Rondvaarten fluisterboot Biesbosch MuseumEiland

Het Biesbosch MuseumEiland is te bezoeken in combinatie met een rondvaart met de fluisterboot. Het museum is maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. De entree van het museum bedraagt 7,50 euro. De fluistertocht, inclusief museumbezoek, 15 euro.

In de directe omgeving van het Biesbosch MuseumEiland zijn er diverse wandelingen te maken en ook kunnen bezoekers vanaf het museum fietsen door de nieuwe Noordwaard. In het restaurant of op het terras kunt u vervolgens onder het genot van een hapje en een drankje nog even genieten van het prachtige uitzicht.

Voor of na een bezoek aan het museum kan een rondvaart van vijf kwartier duidelijk maken waarom De Biesbosch één van de meest waardevolle Nationale Parken van Nederland is. In één dag flora, fauna, verleden, heden en toekomst van De Biesbosch.

Deelnemers aan de fluistertochten varen met een op zonne-energie aangedreven fluisterboot door de smalle kreken en killen en over de grote plassen van de Biesbosch. Bezoekers komen op plaatsen waar men met een 'normale' boot niet kan komen omdat onze boten een zeer geringe diepgang hebben.

Reserveren voor de tocht is noodzakelijk. De afvaarttijden zijn dagelijks om 12.30, 13.45, 14.00 en 15.30 uur. Kijk voor meer informatie op
biesboschmuseumeiland.nl.

Meer berichten


Shopbox