Logo nieuwsbladaltena.nl


Tonnie Scherff-van den Bogaard won de hoofdprijs, een volledig verzorgde boottocht voor 12 personen.
Tonnie Scherff-van den Bogaard won de hoofdprijs, een volledig verzorgde boottocht voor 12 personen.

Altena4Gambia haalt 12.500 euro op

VEEN - Op een druk bezochte benefietavond in eetcafe 't Vraagteken werd 12.500 euro ingezameld door Altena4gambia. Met evenementen zoals Karaoke, Benefiet, vrijdag visdagen en de jaarmarkt in Andel werd het geld opgehaald.

Altena4Gambia bracht zaterdag op de Benefietavond, 80 mensen, op de been. Onder het genot van een hapje en drankje en gezellige entertainment kon geboden worden op een veiling van 20 luxe en soms ludieke prijzen, waaronder een totaal verzorgde boottocht voor twaalf mensen met lunch, een minuut gratis winkelen bij Emte Brakel, een slingerbarbecue, barbecuepakket voor 20 personen, tandemsprong parachutespringen en een rit in een klassieke Bugatti met de Rotary Road Masters 2017.

Om het resterende bedrag van 12.500 euro in te zamelen organiseert Altena4Gambia nog meer evenementen in 't Vraagteken zoals de bingo op vrijdag 16 juni en het Open Podium op zaterdag 17 juni. Maar er kan nog meer bij, onder dat motto daagde Ankie Straathof radio A-FM uit om een live-uitzending te doen van een evenement in 't Vraagteken.

Door evenementen wil de vereniging 25000 euro bij elkaar halen om directe hulp te bieden aan kinderen door het opknappen van een weeshuis in Gambia en de bouw van een kraamkliniek. Doneren kan ook : Er is recent een crowdfunding op gestart op https://www.doneeractie.nl/altena4gambia/-2473

Reageer als eerste
Meer berichten